marți, 6 mai 2008

Daca e sport, sa fie revolutie!


Ne-a luat aproape o saptamana sa conturam imaginea pe care toti 5 o aveam in minte inca de la intalnirea cu clientul PRimeTeam. Stiam ca a face inca o campanie care sa spuna pentru a nu sitm cata oara "Faceti sport pentru ca este sanatos!", "Mersul pe jos face piciorul frumos!" sau "Mens sana in corpore sano" nu mai avea loc pe piata.

Avem nevoie de ceva nou...care sa te faca pe tine sa crezi in sport, sa te trezesti de dimineata ca sa faci jogging sau free run alaturi de colegul de serviciu si pe colega de la grupa 5, din seria 2, sa se inscrie cu prietenele ei cele mai bune la un curs de tae-bo. Un mesaj care sa ne scoata din casa dupamiaza si sa ne aduca in Parcul Tineretului. O miscare libera, care sa ne placa! Un parkour spre un stil de viata care sa ne faca sa ne simtim bine.

Asa s-a nascut...."Sportul sa fie, cum vrei tu sa fie...dar sa fie!" :)) (Rezultatul unei discutii in Debarcaderul din Cismigiu, pornita de Cosmin si George, continuata de Alexandra, la care a adaugat Silvia un "dar sa fie", si dupa care am ras toti) Dar lipsea ceva. Libertate, fun, energie, entuziasm, miscare, schimbare....

Un moment! Acum doua saptamani, domnul Bellu ne spunea sa promovam sportul asa cum vrem noi sa fie, indiferent daca va trebui sa fim..caustici pentru asta. Asa ca putem sa gandim cat vrem de departe si de socant. Sa schimbam patternul pe care il are sportul in mintea tinerilor urbanisti. Sa revolutionam!

Asta e! Revolutia Sportiva. Reinventeaza miscarea! ...Cine? TU, impreuna cu NOI. Si prin ANS.

Si cum orice idee rasuna in mintile...noastre dupa o melodie, am gasit si melodia:
Ballrom Blitz , by The Sweet. (aleasa in unanimitate dupa ce am trecut prin Disturbed, Run DMC, Gorillaz, suie Paparude, Safri Dou si chiar Yves la rock :) )



Pentru ca mai multe minti gandesc mai bine decat una, mai multe picioare fac mai mult zgomot, i-am intrebat pe practicantii unuia dintre cele mai nonconformiste sporturi daca ar vrea sa fie alaturi de noi. Rapunsul parkouristilor romani?

"Buna Ioana,

Iti multumim foarte mult pentru mesajul / invitatia adresat(a)

Ca sa incep cu ce este mai important, eu si cel putin 2 prieteni practicanti de Parkour suntem onorati de invitatia ta, si cu siguranta* dorim sa colaboram la acest proiect.

Este posibil sa fim in total 4-5 maxim 6 interesati de acest proiect, de asta te voi anunta in viitorul apropiat dupa ce voi vorbi cu toti.[...]

Campania de promovare a sportului in randul tinerilor « Revolutie Sportiva » - Reinventeaza miscarea ! m-a intrigat si m-a surprins intr-un mod foarte placut.

Sper sa continuam discutiile pe aceasta tema!

Va asteptam cu si mai mare nerabdare raspunsul," (Ionut, www.traceurs.ro)

Tu ce spui, intri in Revolutie?
PRegatim arsenalul.
Ne vedem la prezentari!

Niciun comentariu: