vineri, 2 mai 2008

Cautam tineri, 18-35 de ani, activi si disponibili 5 minute

Aproaching our target...

Bun, ne-am pregatit, ne-am organizat, ne-am hotarat. Ne mai ramane doar sa incepem. Si cu ce altceva am putea incepe? Bineinteles cu chestionarul care urmeaza sa ne edifice neclaritatile despre ce-si doresc tinerii de la sport.
Cum orice proiect bun incepe de la cercetare, nici noi nu puteam face altfel. Ne-am pregatit intrebarile cheie si am pornit.

Deci, sa cercetam!
Si daca cercetarea noastra s-a nimerit sa fie in vacanta,iar in vacanta oamenii nu prea stau pe acasa, atunci ne-am hotarat: luam cu asalt Cismigiul! Asa ca ne-am rezervat o zi pentru asta. A fost o zi insorita, intr-un parc plin de oameni dornici sa se bucure de primavara. Si foarte receptivi. Asa ca timp de cateva ore bune, ne-am imprastiat prin parc in cautare de respondenti.

La sfarsitul zilei, am plecat acasa cu aproape toate chestionarele completate si cu marea curiozitate de a afla ce au raspuns tinerii chestionati. Tu vrei sa fi o parte activa din targetul nostru? ;)

Daca in ultimele zile te-ai gandit cel putin o data
sa iesi in oras cu prietenii, sa iti cumperi role sau bicileta, sa iti cumperi un parfum nou, sa iti "pui" cv-ul pe e-jobs sau...sa deschizi calculatorul, autnci merita sa acorzi 5 minute unui chestionar din care si Tu si Noi vom alfla ceva nou despre...[Descarca]

Buna!

Acest chestionar este realizat in cadrul Editiei 2008 a Olimpiadelor Comunicarii si se adreseaza tinerilor cu varste cuprinse intre 18 si 35 de ani. Tema pe care o abordam este prezenta in viata fiecaruia dintre noi a sportului, in diferite forme, si importanta acestuia in viata noastra, in modul in care ne petrecem timpul liber si in felul in care ne simtim.

Raspunsurile tale sunt confidentiale si rezultatele chestionarii vor fi prezentate in forma statistica. De sinceritatea raspunsurilor tale depinde succesul cercetarii noastre!

Ne poti trimite raspunsurile tale la janneb10@yahoo.com! [Descarca]

Iti multumim,

PrimeTeam – Olimpiadele Comunicarii

Niciun comentariu: