duminică, 20 aprilie 2008

Start...la sport!


O jumatate de ora cu emotii...

Ora 15.03, vineri, in fara intrarii mari al Palatului Parlamentului. Ajung si astept restul echipei PRT...in timp ce reprezentantii PNL ies de la sedinta extraordinara. Multe masini cu geamuri fumurii, soare si..ambuteiaj in Bucuresti pe intreg bulevardul Libertatii.
15 si...un sfert. George, Silvia si Alexandra au ajuns....iar Cosmin este...blocat in trafic!! Advice: abandoneaza masina si ia metroul. Zis si facut...

Asadar, patru cincimi din PRT masoara intrarea Palatului..in lung si in lat, cu privirea sau cu pasii...minutele trec evident mult mai repede decat in mod normal..pentru ca timpul este si el, subiectiv.
15.35...un taxi intra in viteza pe culoarul central si opreste in fata scarilor. Si acum suntem 5, pregatiti si...fugim spre sala Nicolae Grigorescu, parter, partea dreapta :)


Momentul adevarului

Clientul nostru este Agentia Nationala pentru Sport. Brieful propus este exact ceea ce ne doream: tineri, libertate de creatie si multa miscare! In trei saptamani, vom incerca sa gandim o strategie prin care tinerii sa descopere importanta sportului, a unei vieti santoase si active. Din pacate, nu am avut ocazia sa ne intalnim vineri cu reprezentantii ANS, dar...

Intalnirea cu clientul

Campania made by PRT incepe sa prinda contur, si prima intalnire cu clientul nostru are loc marti,la ora 10.00, la sediul ANS. pana atunci, facem research pentru a-l cunoaste cat mai bine, si brainstorming pentru a-i propune idei originale.

Smart tips de la Adriana Saftoiu

Ne plac oamenii cu care putem vorbi despre lucruri practice, de la care avem ce invata si care ne asculta. Discutia cu doamna Saftoiu a fost o ocazie buna sa aflam cum sa cautam echilibrul dintre a crea campanii care sa prinda si campanii care sa raspunda unei probleme sociale. Cu alte cuvinte, ne imaginam o campanie cu carisma si lipici la target...dar un lipici foarte rezistent si cu iz de sport ai sanatate!

Numai bine si...nu uitati sa faceti sport!
Ioana

Niciun comentariu: