miercuri, 16 aprilie 2008

Preselectia, sinergia echipei si bricheta verde :)

Asadar, PRime Team a finalista!! Ne bucuram ca gheata noastra de fotbal cu toc cui a fost la inaltime, ca "www.stadionulpoartatocuri.ro" a parut juriului un proiect care are ceva de spus si ca..suntem printre finalisti. Ziua de preselectie a fost...fara doar si poate plina de emotii.

O parte din ele, constructive :) Ora 10 fara un sfert, in holul cladirii de pe Poligrafiei. Ca sa nu mai repetam la infinit cum ne propusesem sa convingem juriul ca PRime Team merita sansa de a realiza o campanie de comunicare institutionala, am inceput sa ne gandim la...noi, la proiectul nostru si la cum arata el pus in aplicare, pe stadion.

Am ajuns la spotul
TV..pe care Cosmin il descria din ce in ce mai pasionat...

...silueta unei femei vazuta din spate pe tunelul spre teren…se aud pasii prin zgomotul specific facut de tocuri…cu fiecare pas se aprinde nocturna treptat…odata cu aprinderea ultimei nocturne silueta paraseste culoarul si intra in lumina stadionului, moment in care se aude zgomotul stadionului (aplauze, cantece etc)....tribunele sunt pline in egala masura cu femei si barbati, copii aplaudand si purtand esarfe/fulare, imaginea coboara pe teren ...("TU faci stadionul sa fie la inaltime! Fa parte din spectacol! ")

Ne mai lipsea doar lumina unei nocturne ca sa ne imaginam ca puteam reproduce exact atmosfera spotului in fata juriului...si cum nocturna nu puteam sa o fi adus cu noi, lanterna nu aveam nici unul, am gasit...o bricheta verde cu led :) Verdele e culoarea PrimeTeam, deci ne reprezinta... si bricheta..are led, deci ne lumineaza.
Ne bucuram ca am trecut impreuna prin experienta interviului. Si ne bucuram si mai mult ca am trecut cu bine!

Ne vedem la Conferinte!
PRime Team