joi, 24 aprilie 2008

Je m'en fichism pozitiv. Campania prinde aripi



Am ajuns la sediul ANS din Vasile Conta nr. 16. Urcam la etajul 1, la stanga pana in capatul culoarului, apoi la dreapta, inca o data la dreapta si...pe biroul din fata nostra scrie "Purtator de cuvant A.N.S." deci suntem unde trebuie si batem la usa. Ne intampina domnul Emanuel Fantaneanu. Jurnalist sportiv, un om care ne-a povestit multe, care ne-a ascultat intrebarile si care ne-a promis sprijinul sau de cate ori va fi nevoie, pentru ca proiectul sa iasa bine. Cu alte cuvinte, great beginning of a business communication.

La inceput a fost un brief...care s-a dezvoltat intr-o discutie de aproape doua ore despre beneficiile sportului, beneficiul fizic-sanatatea si vitalitatea, dar si cel psihologic - puterea interioara, autodisciplina, vointa. Am aflat ca anul acesta, pentru prima data, in tratatul de la Lisabona sportul ocupa un loc important si am fost sfatuiti sa rasfoim Cartea Alba a Sportului...asa ca urmeaza un book review in curand :)

"Romanul n-a practicat si nu are in sange miscarea..." (domnul Fantaneanu). Avem o problema de natiune. Cum o rezolvam. Noi am propus doua directii: fun and value. Adica...sa facem o campanie distractiva si care sa ii faca pe cei din targetul nostru (adica si pe noi :) ) sa se simta importanti.

Am vorbit si despre comunitate si parteneri in campania noastra. Si experienta domnului Fantaneanu a confirmat premisa noastra: trebuie sa lucram foarte mult in comunitate, pentru ca acolo se intampla efectiv..sportul si acolo sunt tinerii. Adica outdoorul va trebui sa aiba un impact puternic. Si ne vom baza si pe sprijinul unor figuri renumite ale sportului romanesc. Andreea Raducan, Gabi Szabo, Otilia Badescu...si lista se va mari cu siguranta!


Si daca tot vorbim de personalitati remarcabile din lumea sportului....l-am cunoscut marti si pe domnul Octavian Bellu, care ne-a intampinat deschis, sportiv si...cu mult spirit de observatie: suntem nonconformisti, putem sa sesizam diferenta dintre comunicarea mediatica si comunicarea reala a vietii sportive si avem un potential de fronda care ne ajuta sa cream din ce in ce mai bine. Un fel de...."je m'en fiche" constructiv :)

Si nu in ultimul rand...Intrebare PRime Team: Ce nu ati vrea dumneavoastra de la campania pe care o pregatim? Raspuns A.N.S: Nu am vrea sa nu iasa! in rest...Libertate totala.
Am iesit din cladire mai legati de campania noastra decat intrasem..pentru ca acum deja incepe sa aiba suflet.

Sa aveti si voi sufletul plin de bucurie, in Sarbatoarea de Pasti!

Ioana

Un comentariu:

Anonim spunea...

Foarte frumos. Se vede ca voi puneti suflet. Si cei care v-au primit la fel. :)